Σεισμοσ Κρητη : Seismos Twra Sthn Krhth : Σεισμός σημειώθηκε πριν από λίγο στην κρήτη.

Σεισμοσ Κρητη : Seismos Twra Sthn Krhth : Σεισμός σημειώθηκε πριν από λίγο στην κρήτη.. Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου ο σεισμός είχε μέγεθος 4,8 της κλίμακας ρίχτερ και σημειώθηκε 8 χιλιόμετρα. Σεισμός μεγέθους 3,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στην κρήτη. Σεισμός σημειώθηκε πριν λίγο στην κρήτη. Συνεχίστηκε ο «χορός» των ρίχτερ στην κρήτη. Σεισμός σημειώθηκε πριν από λίγο στην κρήτη.

Σεισμός μεγέθους 4,1 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 22:46 στην κρήτη. Στο χορό των ρίχτερ η κρήτη. Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου ο σεισμός είχε μέγεθος 4,8 της κλίμακας ρίχτερ και σημειώθηκε 8 χιλιόμετρα. Το επίκεντρο εντοπίζεται 20 χιλιόμετρα νότια από το τυμπάκι και το εστιακό βάθος. Καλυφθείτε κάτω από κάποιο ανθεκτικό έπιπλο (τραπέζι, γραφείο, θρανίο), γονατίστε και κρατήστε με τα χέρια σας το πόδι του.

Seismos 4 1 Rixter Sthn Krhth
Seismos 4 1 Rixter Sthn Krhth from www.naftemporiki.gr
Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός ήταν μεγέθους 4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, με επίκεντρο 20 χλμ νότια νοτιοανατολικά του ηρακλείου και εστιακό βάθος 17,1 χλμ. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται σε θαλάσσια περιοχή 23χλμ ανατολικά βορειοανατολικά της ζάκρου, ενώ. «δεν υπάρχει τίποτα το ανησυχητικό»: Ισχυρή δόνηση προκάλεσε έντονη ανησυχία στους κατοίκους του ηρακλείου και της ευρύτερης περιοχής το βράδυ της παρασκευής (02.07). Aνακοίνωση της τρέχουσας σεισμικότητας, με μέγεθος μεγαλύτερο από 2.0 r, στην ελλάδα. Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε σήμερα, λίγο πριν τις 4 το απόγευμα, στην κρήτη. Ισχυρός σεισμός τώρα ταρακούνησε την κρήτη. Καταγράφηκε λίγο πριν τις 9.00 το βράδυ του σαββάτου στην κρήτη, ο σεισμός είχε επίκεντρο τη θαλάσσια περιοχή βόρεια, βορειοδυτικά της σητείας και εστιακό βάθος στα 10 χλμ.

Αρχική » νεα » σεισμοσ τωρα κρητη:

Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, το χτύπημα του εγκέλαδου ήταν 4 ρίχτερ. Μετά τους τρεις σεισμούς που σημειώθηκαν το απόγευμα της τρίτης, νέα σεισμική δόνηση μεγέθους 3,9 ρίχτερ κούνησε το νησί τα ξημερώματα της τετάρτης. Αρχική » νεα » σεισμοσ τωρα κρητη: Καταγράφηκε λίγο πριν τις 9.00 το βράδυ του σαββάτου στην κρήτη, ο σεισμός είχε επίκεντρο τη θαλάσσια περιοχή βόρεια, βορειοδυτικά της σητείας και εστιακό βάθος στα 10 χλμ. Πλατάκη το οποίο δημοσιεύτηκε στα κρητικά χρονικά του 1950.οι συντομογραφίες που χρησιμοποιούνται στο κείμενο έχουν ως εξής: Στο χορό των ρίχτερ η κρήτη. Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου ο σεισμός είχε μέγεθος 4,8 της κλίμακας ρίχτερ και σημειώθηκε 8 χιλιόμετρα. We provide real or near real time earthquake information for seismic events with magnitude larger than 2.0 r in greece Βασική εργασία για το πρόβλημα του σεισμού στην κρήτη αποτελεί το άρθρο του φυσικού κ. Σεισμός σημειώθηκε πριν από λίγο στην κρήτη. Σεισμός μεγέθους 4,1 ρίχτερ σημειώθηκε το απόγευμα της τρίτης στο ηράκλειο. Αλλεπάλληλες σεισμικές δονήσεις έχουν καταγράφει τις τελευταίες ώρες με επίκεντρο θαλάσσιες περιοχές νοτιοανατολικά αλλά βορειοδυτικά της κρήτης. Ο σεισμός σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του αστεροσκοπείου της αθήνας είχε ένταση 4,2 βαθμούς της κλίμακας ρίχτερ.

Σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση του ευρωμεσογειακού ινστιτούτου, ο σεισμός είχε μέγεθος 6 ρίχτερ, έγινε στην κρήτη και είχε εστιακό βάθος 80 χιλιόμετρα. Σεισμός μεγέθους 4,1 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 22:46 στην κρήτη. Ο σεισμός σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του αστεροσκοπείου της αθήνας είχε ένταση 4,2 βαθμούς της κλίμακας ρίχτερ. Σεισμός έγινε στην κρήτη, το βράδυ της δευτέρας 19 ιουλίου. Σεισμική δόνηση σημειώθηκε πριν από λίγο στη θαλάσσια περιοχή νότια της κρήτης.

Seismos 4 8 Rixter 3ypnhse Thn Krhth
Seismos 4 8 Rixter 3ypnhse Thn Krhth from media.enikos.gr
Συνεχίστηκε ο «χορός» των ρίχτερ στην κρήτη. Aνακοίνωση της τρέχουσας σεισμικότητας, με μέγεθος μεγαλύτερο από 2.0 r, στην ελλάδα. Σεισμική δόνηση σημειώθηκε πριν από λίγο στη θαλάσσια περιοχή νότια της κρήτης. Καλυφθείτε κάτω από κάποιο ανθεκτικό έπιπλο (τραπέζι, γραφείο, θρανίο), γονατίστε και κρατήστε με τα χέρια σας το πόδι του. Το ύψος των κυμάτων ήταν μεγάλο και στο δέλτα του νείλου, όπου υπολογίζεται ότι στην αλεξάνδρεια έφτασε τα 9,5 μέτρα, ενώ σε γειτονικές πόλεις 7,1, 4,9 και 2 μέτρα. Βασική εργασία για το πρόβλημα του σεισμού στην κρήτη αποτελεί το άρθρο του φυσικού κ. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, το χτύπημα του εγκέλαδου ήταν 4 ρίχτερ. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται σε θαλάσσια περιοχή 23χλμ ανατολικά βορειοανατολικά της ζάκρου, ενώ.

Στο χορό των ρίχτερ η κρήτη.

Καταγράφηκε λίγο πριν τις 9.00 το βράδυ του σαββάτου στην κρήτη, ο σεισμός είχε επίκεντρο τη θαλάσσια περιοχή βόρεια, βορειοδυτικά της σητείας και εστιακό βάθος στα 10 χλμ. Στην νοτιοδυτική κρήτη τα κύματα από το σεισμό υπολογίζεται ότι είχαν ύψος 12 μέτρων. Σεισμός μεγέθους 4,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε 22 χλμ. Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου ο σεισμός είχε μέγεθος 4,8 της κλίμακας ρίχτερ και σημειώθηκε 8 χιλιόμετρα. Σεισμός μεγέθους 4,1 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 22:46 στην κρήτη. Η σεισμική δόνηση ήταν έντονη. Ο σεισμός σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του αστεροσκοπείου της αθήνας είχε ένταση 4,2 βαθμούς της κλίμακας ρίχτερ. Αλλεπάλληλες σεισμικές δονήσεις μικρής έντασης στο ηράκλειο. Σύμφωνα με την μέτρηση από το γεωδυναμικό ινστιτούτο, το χτύπημα του εγκέλαδου ήταν 3,1 ρίχτερ. Το ύψος των κυμάτων ήταν μεγάλο και στο δέλτα του νείλου, όπου υπολογίζεται ότι στην αλεξάνδρεια έφτασε τα 9,5 μέτρα, ενώ σε γειτονικές πόλεις 7,1, 4,9 και 2 μέτρα. Σεισμική δόνηση σημειώθηκε πριν από λίγο στη θαλάσσια περιοχή νότια της κρήτης. Η νεότερη εκτίμηση κάνει λόγο για σεισμό μεγέθους 6,1 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 24 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της άρβης, με το εστιακό βάθος να υπολογίζεται στα 5 χιλιόμετρα.

Πλατάκη το οποίο δημοσιεύτηκε στα κρητικά χρονικά του 1950.οι συντομογραφίες που χρησιμοποιούνται στο κείμενο έχουν ως εξής: Σύμφωνα με το γεωδυναμικό, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται σε θαλάσσια περιοχή 23χλμ ανατολικά βορειοανατολικά της ζάκρου, ενώ. Ισχυρή δόνηση προκάλεσε έντονη ανησυχία στους κατοίκους του ηρακλείου και της ευρύτερης περιοχής το βράδυ της παρασκευής (02.07). Σεισμός μεγέθους 4,1 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 22:46 στην κρήτη. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, το χτύπημα του εγκέλαδου ήταν 4 ρίχτερ.

Seismos 4 6 Rixter Sthn Krhth Candia Doc
Seismos 4 6 Rixter Sthn Krhth Candia Doc from www.candiadoc.gr
Σεισμός σημειώθηκε πριν από λίγο στην κρήτη. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται σε θαλάσσια περιοχή 23χλμ ανατολικά βορειοανατολικά της ζάκρου, ενώ. Σεισμός ταρακούνησε τους κατοίκους στην κρήτη. Πλατάκη το οποίο δημοσιεύτηκε στα κρητικά χρονικά του 1950.οι συντομογραφίες που χρησιμοποιούνται στο κείμενο έχουν ως εξής: Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 24 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της άρβης, με το εστιακό βάθος να υπολογίζεται στα 5 χιλιόμετρα. Το επίκεντρο εντοπίζεται 20 χιλιόμετρα νότια από το τυμπάκι και το εστιακό βάθος. Ρωγμές σε εκκλησία σάββατο, 24 ιουλίου 2021 22:01. «δεν υπάρχει τίποτα το ανησυχητικό»:

Σεισμός μεγέθους 4,1 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 22:46 στην κρήτη.

Σεισμός ταρακούνησε τους κατοίκους στην κρήτη. Ρωγμές σε εκκλησία σάββατο, 24 ιουλίου 2021 22:01. Ισχυρός σεισμός τώρα ταρακούνησε την κρήτη. Σεισμός έγινε στην κρήτη, το βράδυ της δευτέρας 19 ιουλίου. Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου ο σεισμός είχε μέγεθος 4,8 της κλίμακας ρίχτερ και σημειώθηκε 8 χιλιόμετρα. Σεισμός μεγέθους 4,1 ρίχτερ σημειώθηκε το απόγευμα της τρίτης στο ηράκλειο. «δεν υπάρχει τίποτα το ανησυχητικό»: Σεισμός μεγέθους 4,1 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 22:46 στην κρήτη. Στο χορό των ρίχτερ η κρήτη. Σεισμός μεγέθους 4.1 στην κλίμακα ρίχτερ σημειώθηκε, σήμερα, στις 03:35 ώρα ελλάδος, όπως ανακοίνωσε το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου αθηνών εκ μέρους των τεσσάρων φορέων συγκρότησης του ενιαίου. Σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση του ευρωμεσογειακού ινστιτούτου, ο σεισμός είχε μέγεθος 6 ρίχτερ, έγινε στην κρήτη και είχε εστιακό βάθος 80 χιλιόμετρα. Καταγράφηκε λίγο πριν τις 9.00 το βράδυ του σαββάτου στην κρήτη, ο σεισμός είχε επίκεντρο τη θαλάσσια περιοχή βόρεια, βορειοδυτικά της σητείας και εστιακό βάθος στα 10 χλμ. Πλατάκη το οποίο δημοσιεύτηκε στα κρητικά χρονικά του 1950.οι συντομογραφίες που χρησιμοποιούνται στο κείμενο έχουν ως εξής: